Barion Pixel

Bankett székek

1

HÁROM RÉTEGŰ FESTÉS

A festék bevonat tartóssága döntően befolyásolja a szék megjelenését. Széles körben használja a lábakat. A kockázat minimálisra csökkentése érdekében az ALICANTE bankettszékekben a keret háromrétegű festményét használjuk. Ez a technológia nemcsak nagyon elegáns megjelenést biztosít, hanem a karcolásoktól is védi.

KIEGÉSZÍTŐ BEÁLLÍTÁS

A bankett székeknek tartósnak kell lenniük. A székgyártásban használt alkatrészek típusa és minősége különböző hatással van rá.

Szabványként kiváló minőségű komponenseket használunk a MEXTRA-ban, és a még jobb eredmények elérése érdekében a székekhez egy speciális erősítő kereszttartót adunk, amely határozottan erősíti a szék szerkezetét, így nagyon tartós. A robusztus kialakítás nemcsak a szék élettartamát meghosszabbítja, hanem az ügyfelek biztonságát is biztosítja.
3

3

RUGANYOS ÜLÉS

Kényelmes és tartós üléseket használunk bankettszékekben. Hőformájú poliuretánhabból készítjük el őket, amelyek nem maradnak állandóan magasak és rugalmasak.

A hab minősége is befolyásolja az ülés kárpitozásának stabilitását, állandóan feszülten tartva, anélkül, hogy kitörné. Az ilyen ülés is nagyon kényelmes, így még a hosszú órák kellemes tartózkodása is.
Kategóriák

Amennyiben bármilyen kérdése van
termékeinkkel kapcsolatban,
keressen bennünket telefonon,

+36 20 550 8452

vagy e-mailben!

info@klubfotel.hu
Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését,vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben.
Kérjen személyreszabott árajánlatot