Barion Pixel

Rendezvény asztalok

1

AZ ASZTALOK EGYMÁSRA RAKÁSA

A bankett- és konferenciaasztalok összeszerelése lehetővé teszi azok egymásra rakását, ami egymásba helyezi. Ez a funkció rengeteg helyet takarít meg, amikor tárolják őket, és jelentősen megkönnyíti a mozgást a speciális kocsik segítségével. Az asztalok akár 25 darabra rakhatók. A teljes alap teljesen sík, ami maximalizálja a verem stabilitását. A speciális biztonsági megoldások védik a táblagépeket a véletlen karcolásoktól. Az összecsukható asztalok egymásra rakása kényelmes és helytakarékos.

TÖKÉLETESEN KÉSZ ASZTALLAPOK

Összecsukható asztalunk asztallapjait digitálisan vezérelt, nagy pontosságú fűrészek és új generációs szegélyjelző gépek segítségével dolgozzák fel.

A keréktárcsával, a polírozott élekkel és mindenekelőtt a GLU JET technológiával létrehozott, tökéletesen illeszkedő keréktárcsa tökéletesen illeszkedik az első osztályú esztétikához és a tartóssághoz. Megfelelő KRONOPOL laminált lapokat, valamint 2 mm vastag PVC / ABS éleket alkalmazunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a színhez. Az asztallap ilyen befejezése nagyon elegáns, tartós és a gyakorlatban jól működik.

3

3

ÁLLÍTHATÓ PADLÓVÉDŐK

Minden asztal állítható padlóvédővel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy az egyenetlen padlóhoz illeszkedjen. A padlóvédők speciális, puha gumival dúsított anyagból készülnek, ami növeli az ütésállóságot, és megvédi az asztalt a repedésektől. Az asztal magassága 0-15 mm tartományban lehetséges.

A cégünk által készített bankett- és konferenciaasztalok nagyon stabilak, és a padlóvédők állítható hosszabbítása lehetővé teszi, hogy ezt a funkciót a gyakorlatban teljes mértékben használhassa.

Kategóriák

Amennyiben bármilyen kérdése van
termékeinkkel kapcsolatban,
keressen bennünket telefonon,

+36 20 550 8452

vagy e-mailben!

info@klubfotel.hu
Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését,vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben.
Kérjen személyreszabott árajánlatot